Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin arkasına saklanmak

Rüyada birinin arkasına saklanmak

Rüyada birinin arkasına saklanmak borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, rakiplerini mağlup edeceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına delalet eder.

Rüyada birinin arkasına saklanmak gördüyseniz:

  • Gerek aile büyükleriniz, gerekse yaşlı kimselerden gelen olumlu yardımlar size yeni bir yön kazandırabilir.

Rüyada arabanın arkasına saklanmak sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına delalettir.

Rüyada kapının arkasına saklanmak rüyayı gören kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, vefalı bir insan olacağına, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına inanılır.

Rüyada dolap arkasına saklanmak hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada taşın arkasına saklanmak neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, mal ve para sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada ağacın arkasına saklanmak çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına delalet eder.

Rüyada perdenin arkasına saklanmak sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada kapı arkasına saklanmak yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, el üstünde tutulacağına tabir olunur.

Rüyada birinin arkasına saklanmak çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, hoşgörülü biri olunacağına, güzel ve önemli işler yapacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments