Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasından saklanmak

Rüyada babasından saklanmak

Rüyada babasından saklanmak tecrübesi olmayan yollara gireceğine, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına, deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, kötü haberler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada babasından saklanmak gördüyseniz:

  • Sakin kalmaya çalışın.

Rüyada babadan saklanmak rızkında ve malından olacağına, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada babasından saklanmak çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına alamet etmektedir.

Rüyada savaştan saklanmak şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına delalettir.

Rüyada bir eve saklanmak çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna alamet eder.

Rüyada ateşten saklanmak yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, neşesini ve huzurunu yitireceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada balkonda saklanmak yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir yere saklanmak zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, verilen bütün emeklerin heba olacağına rivayet eder.

Rüyada katilden saklanmak ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments