Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dokuz sayısını görmek

Rüyada dokuz sayısını görmek

Rüyada dokuz sayısını görmek işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, işlerinin duracağına, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada dokuz sayısını gördüyseniz:

  • Daha düne kadar sıkıntı veren olaylar işte kendiliğinden çözümleniyorlar.

Rüyada dokuz sayısı görmek kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına işarettir.

Rüyada dokuz sayısını görmek aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, başarılı çalışmalara imza atacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada dokuz aylık hamile olduğunu görmek planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, rakiplerin teker teker alt edileceğine rivayet eder.

Rüyada sevgiliye dokunamamak göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, hayırlı haberler alınacağına delalettir.

Rüyada dokuz rakamı görmek gelirinin çoğalacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşyaları dokunmadan hareket ettirmek kendisini çok daha iyi hissedeceğine, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına delalet eder.

Rüyada dokuz doğurmak kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğine dokunamamak sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments