Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dokuz doğurmak

Rüyada dokuz doğurmak

Rüyada dokuz doğurmak ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, maddi olarak eksiye düşüleceğine, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, mutlu günlerin yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada dokuz doğurmak gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda sizi savunmasız yakalayan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada dokuz doğurmak hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, çok büyük başarılara kavuşacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dokuz rakamı görmek art niyetli kişilere uyacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, ondan her zaman iyi haberler alınacağına alamet eder.

Rüyada dokunmuş halı görmek bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, kısmetli bir işe atılmaya alamet etmektedir.

Rüyada dokuz sayısını görmek maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birine dokunamamak deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğine dokunamamak yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliye dokunamamak uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, yaşam standartlarını yükselteceğine işaret eder.

Rüyada dokuz sayısı görmek takdir görecek pek çok iş yapacağına, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, kısmetinin ve bahtının kapanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments