Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dokuz aylık hamile olduğunu görmek

Rüyada dokuz aylık hamile olduğunu görmek

Rüyada dokuz aylık hamile olduğunu görmek makam edineceğine, asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, parasal krizler yaşanacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada dokuz aylık hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Yeni kazanç elde etmenize yardım edecek yollar bulmanı gerekebilir.

Rüyada dokuz aylık hamile olduğunu görmek maddi yükümlülüklerinin artacağına, hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada üç aylık hamile olduğunu görmek beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine alamet eder.

Rüyada bir aylık hamile olduğunu görmek ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine inanılır.

Rüyada dört aylık hamile olduğunu görmek canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada iki aylık hamile olmak şansın ve bahtının da açılacağına, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beş aylık hamile olduğunu görmek iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada yedi aylık hamile olduğunu görmek sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine delalettir.

Rüyada iki aylık hamile olduğunu görmek gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments