Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğine dokunamamak

Rüyada sevdiğine dokunamamak

Rüyada sevdiğine dokunamamak işlerinin kısa zamanda açılacağına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, günah işlemeyi terk edeceğine, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğine dokunamamak gördüyseniz:

  • Paranızı fazlasıyla düşüncesiz harcamış olmak sizi üzüyor.

Rüyada sevdiğine dokunamamak masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına inanılır.

Rüyada dokunan halı görmek sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, arif kimselerden sayılacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine inanılır.

Rüyada eşyaları dokunmadan hareket ettirmek işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına işarettir.

Rüyada dokunmadan hareket ettirmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, dış ticarete atılacağına, akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına yorulmaktadır.

Rüyada saatin dokuz olduğunu görmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, güzel bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada birine dokunamamak kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine işaret etmektedir.

Rüyada dokuz sayısı görmek meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına işarettir.

Rüyada dokunmayı hissetmek eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments