Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliye dokunamamak

Rüyada sevgiliye dokunamamak

Rüyada sevgiliye dokunamamak lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, içinin ferahlayacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına inanılır.

Rüyada sevgiliye dokunamamak gördüyseniz:

  • Bazı konular kaplumbağa hızıyla ilerliyor olabilirler.

Rüyada sevgiliye dokunamamak yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına alamet eder.

Rüyada dokuz sayısını görmek maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, ailesini hem gururlandıracağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada dokuz doğurmak çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, moral bozukluğu yaşanacağına işarettir.

Rüyada dokunmadan hareket ettirmek kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine delalettir.

Rüyada dokuz aylık hamile olduğunu görmek üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dokunan halı görmek endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sorunların çözüm bulacağına tabir olunur.

Rüyada birine dokunamamak sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada dokuz rakamı görmek yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments