Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine dokunamamak

Rüyada birine dokunamamak

Rüyada birine dokunamamak onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, süzüleceğine, çareye ve çözüme ulaşacağına, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, düştüğü zor durumdan kurtulacağına, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine dokunamamak gördüyseniz:

  • Panik size yanlış adımlar attırabileceği gibi küçük kazalara da neden olabilir.

Rüyada dokuz doğurmak çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliye dokunamamak parasının ve makamının artacağına, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine delalettir.

Rüyada dokuz aylık hamile olduğunu görmek hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada dokunmayı hissetmek taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, kısmetinin de açılacağına, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına alamet etmektedir.

Rüyada dokuz sayısı görmek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine alamet etmektedir.

Rüyada dokuz sayısını görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada saatin dokuz olduğunu görmek sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine tabir olunur.

Rüyada dokunmadan hareket ettirmek bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments