Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeğin göğsüne dokunmak

Rüyada bir erkeğin göğsüne dokunmak

Rüyada bir erkeğin göğsüne dokunmak tersliklerin yoluna gireceğine, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir erkeğin göğsüne dokunmak gördüyseniz:

  • Tercihlerinizi ya da seçimlerinizi savunmak için geçerli nedenlerinizi açıklamanız gerekebilir.

Rüyada bir erkeğin göğsüne dokunmak yaralayacağına ve küstüreceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına delalettir.

Rüyada birinin göğsüne dokunmak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada göğse dokunmak işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına rivayet eder.

Rüyada bir kadının göğsüne dokunmak yakın bir dostla ters düşüleceğine, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına inanılır.

Rüyada göğe dokunmak eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına işaret eder.

Rüyada göğsüne dokunduğunu görmek kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadın göğsüne dokunmak uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek eline dokunmak hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments