Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiğ ete dokunmak

Rüyada çiğ ete dokunmak

Rüyada çiğ ete dokunmak kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, parasının her geçen gün artacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada çiğ ete dokunmak gördüyseniz:

  • Eşinizle, sevgilinizle ya da sevdiğiniz insanlarla ilişkilerinizde son derece dikkatli olmalısınız.

Rüyada çiğ ete dokunmak iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, hayatının da kolaylaşacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin elinde çiğ et görmek sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, kendisi ile baş başa kalacağına işarettir.

Rüyada çiğ et yemek ve kusmak huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, büyük bir ortaklığa girileceğine, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına işaret eder.

Rüyada çok çiğ et görmek rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, yaşanan maddi problemlerin artacağına, eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çiğ eti kemiğinden ayırmak çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, sevdiklerini de koruyacağına işaret eder.

Rüyada çiğ hindi eti görmek ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, kalp kırmayacağına, bedeninin şifa bulacağına delalet eder.

Rüyada dolapta çiğ et görmek alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına delalettir.

Rüyada birisine çiğ et vermek eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments