Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin sırtına dokunmak

Rüyada birinin sırtına dokunmak

Rüyada birinin sırtına dokunmak sabırla hayatına devam edeceğine, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine işaret eder.

Rüyada birinin sırtına dokunmak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri kendileri için iyi olabilecek şeyleri yapmaları konusunda zorlayabilirsiniz.

Rüyada birinin sırtına dokunmak sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin sırtına dokunduğunu görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sırta dokunmak yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, müjdeli haberler alınacağına, zahmete ve meşakkate düşeceğine işaret eder.

Rüyada sırtına dokunmak kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine yorulur.

Rüyada birinin dokunduğunu hissetmek umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, verimin her geçen gün artacağına, güvenini sarsacağına alamet etmektedir.

Rüyada omzuna dokunmak aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, güzel gelişmeler yaşanacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada karnındaki bebeğe dokunmak işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada hamilenin karnına dokunmak ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments