Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek eline dokunmak

Rüyada erkek eline dokunmak

Rüyada erkek eline dokunmak rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, çok büyük yenilikler yapacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, modern insanlarla tanışılacağına, büyük ve güzel işler yapacağına yorulur.

Rüyada erkek eline dokunmak gördüyseniz:

  • Değiştiremeyeceğiniz şeyler veya size karşıt görüşlerde olan kişilerle ilgili konular için üzülmemelisiniz.

Rüyada erkek eline dokunmak mesleğinde çok başarılı olacağına, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine rivayet eder.

Rüyada bir erkeğin eline dokunmak bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine delalet eder.

Rüyada el ele dokunmak ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine işaret eder.

Rüyada ele dokunmak kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğinin eline dokunmak yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada soğuk ele dokunmak ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Rüyada eline dokunmak hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, yaşama isteğinin artacağına inanılır.

Rüyada birinin eline dokunmak kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments