Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuranı kerime dokunmak

Rüyada kuranı kerime dokunmak

Rüyada kuranı kerime dokunmak aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, zahmetli durumların sona erdirileceğine, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuranı kerime dokunmak gördüyseniz:

  • İsteksizliği üzerinizden atmalısınız.

Rüyada kuranı kerime dokunmak ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına inanılır.

Rüyada kuranı kerime basmak çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, artık hayatının bir düzene gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuranı kerime sarılmak yaşamdan istediklerini alacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, daha iyi anlaşır olacağına inanılır.

Rüyada kuranı kerime bakmak hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuranı kerime yemin etmek yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan rüya sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına yorulur.

Rüyada kuranı kerime ayak basmak uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuranı kerime el basmak iyi bir patron olacağına, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayeti kerime okumak keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, evdeki nimetin çoğalacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments