Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabeye dokunmak

Rüyada kabeye dokunmak

Rüyada kabeye dokunmak sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, iyi haberler alınacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, o kapıyı kapatacağına yorulur.

Rüyada kabeye dokunmak gördüyseniz:

  • Şanslı olarak nitelendirilebilecek gelişmeler maddi, duygusal, işle bağlantılı, sağlık, hukuk, eğitim, yurtdışıyla ilgili başlıklarda bizi bulabilir.

Rüyada kabeye dokunmak laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına yorulur.

Rüyada kabeye dokunduğunu görmek hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kabe duvarına dokunmak her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine işarettir.

Rüyada birinin kalbine dokunmak alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kalbe dokunmak birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, başının hiç dara düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada cesede dokunmak sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin yüzüne dokunmak rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüze dokunmak maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments