Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalbe dokunmak

Rüyada kalbe dokunmak

Rüyada kalbe dokunmak karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kalbe dokunmak gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda bağlandığınız şeylerden açıkça bahsetmeniz neler yapabileceğinizin anlaşılmasını sağlayabilir.

Rüyada kalbe dokunmak bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine yorulur.

Rüyada güneşe dokunmak her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada sobaya dokunmak moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, işlerlik kazanıp insanla dolacağına inanılır.

Rüyada yüzüne dokunmak tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, sorunların üstesinden geleceğine delalettir.

Rüyada sevdiğinin eline dokunmak sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, işlerinin ters gideceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada balığa dokunmak yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezar toprağına dokunmak kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına, kazançlı işler yapılacağına inanılır.

Rüyada erkek eline dokunmak ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments