Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dökülmüş kurşun görmek

Rüyada dökülmüş kurşun görmek

Rüyada dökülmüş kurşun görmek hasta olanlar için şifa bulmaya, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine rivayet eder.

Rüyada dökülmüş kurşun gördüyseniz:

  • Evliyseniz evinizde bir mutluluk yaşamanız, eşinizin sizi mutlu edecek birşey yapması mümkündür.

Rüyada tek kurşun görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına delalet eder.

Rüyada sırtından kurşun yemek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına inanılır.

Rüyada kurşun kalem toplamak sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına inanılır.

Rüyada vücudunda kurşun görmek kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine delalettir.

Rüyada ayağından kurşunla vurulmak alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, o işi canlandıracağına işaret eder.

Rüyada kurşunla yaralanmak alım gücünün artmasına, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına işaret eder.

Rüyada asker ve kurşun görmek tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına yorulur.

Rüyada kurşun mermisi görmek işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments