Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tek kurşun görmek

Rüyada tek kurşun görmek

Rüyada tek kurşun görmek daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, böyle işlere kalkışacağına, evine bereket geleceğine, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada tek kurşun gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki kişilere, akrabalarınıza, ortaklarınıza ya da çalışma arkadaşlarınıza biraz zaman tanımalısınız.

Rüyada tek kurşun görmek çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, hileye ve fesada başvurmayacağına, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tek kurşunla vurulmak uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına tabir olunur.

Rüyada kalbinde kurşun görmek yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada kendine kurşun sıkmak korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, afiyette ve keyifte olacağına delalet eder.

Rüyada karnından kurşunla vurulmak çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, yeni bir adım atılacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayağından kurşunla vurulmak sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, çok iyi giden işlerin duracağına yorulmaktadır.

Rüyada ayaktan kurşun yemek mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına inanılır.

Rüyada boynundan kurşun yemek yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments