Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurşun mermisi görmek

Rüyada kurşun mermisi görmek

Rüyada kurşun mermisi görmek çok iyi işler gerçekleştireceğine, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, kazancınızın artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurşun mermisi gördüyseniz:

  • Bazı köklü mücadele biçimlerinizi yenilemeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada kurşun mermi görmek mutlu ve güzel günler yaşanacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurşun mermisi görmek yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada şarjöre mermi koymak maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, aşama kaydedeceğine, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada tabanca ve mermi görmek bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mermiyle vurulmak atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine inanılır.

Rüyada birinden mermi almak kazancının bereketleneceğine, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına alamet eder.

Rüyada mermi atmak destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada top mermisi görmek mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments