Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker ve kurşun görmek

Rüyada asker ve kurşun görmek

Rüyada asker ve kurşun görmek maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, iyi geçim halinde kalacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, daha rahat para kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada asker ve kurşun gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı tavırlarına şüpheyle yaklaşıyor olabilirsiniz.

Rüyada asker ve kurşun görmek maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine tabir olunur.

Rüyada kurşun asker görmek giderlerin artış göstereceğine, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada kurşun almak işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine, rızkından olacağına delalet eder.

Rüyada mavi kurşun kalem görmek maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına işarettir.

Rüyada kurşunla kafadan vurulmak üzerindeki yükten kurtulacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sırtından kurşunlandığını görmek onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, dualarından hayır görmeyeceğine, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurşun yutmak yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, işlerinin büyüyeceğine, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada kurşun çıkardığını görmek çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, moralinin ve sağlığının da bozulacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments