Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtından kurşun yemek

Rüyada sırtından kurşun yemek

Rüyada sırtından kurşun yemek ihanet göreceğine, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, yeni başlangıçlar yapacağına, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sırtından kurşun yemek gördüyseniz:

  • Anlaşmaların, maddi veya hukuki konuların detaylı şekilde ele alınması gerekiyor.

Rüyada sırttan kurşun yemek en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına, borçlarını ödeyip kurtulacağına, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sırtına kurşun yemek çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, elinin de bolluk göreceğine, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada sırtından kurşun yemek hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına inanılır.

Rüyada sırtından kurşun çıkarmak neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine delalettir.

Rüyada sırtından kurşunla vurulmak yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada sırtından kurşunlandığını görmek sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, zorlukları aşacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine rivayet eder.

Rüyada sırtında kurşun görmek gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sırttan kurşunlanmak hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments