Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurşun kalem toplamak

Rüyada kurşun kalem toplamak

Rüyada kurşun kalem toplamak sorunların biteceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, haksızlıklara uğranılacağına, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, kazancın artacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına rivayet eder.

Rüyada kurşun kalem toplamak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarına göz gezdirmeniz aradığınız desteği bulmanızı sağlayabilir.

Rüyada kurşun kalem toplamak çok büyük borçlar alacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kurşun kalem açmak sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurşun kalemle yazı yazmak isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına yorulur.

Rüyada kurşun kalem satın almak kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, insanlarla arasının açılacağına, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına delalet eder.

Rüyada kurşun kalem yemek borçların artacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine rivayet eder.

Rüyada kurşun kalem kırmak bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, yeni kararlar alınacağına işarettir.

Rüyada yeşil kurşun kalem görmek eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurşun kalem bulmak işindeki verimin artacağına, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments