Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağından kurşunla vurulmak

Rüyada ayağından kurşunla vurulmak

Rüyada ayağından kurşunla vurulmak bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına, zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine rivayet eder.

Rüyada ayağından kurşunla vurulmak gördüyseniz:

  • Sezgilerinize kulak vermeniz durumunda sizi daha fazla memnun edebilecek kararlar alabilir veya belli konularda doğru yöne sapabilirsiniz.

Rüyada ayağından kurşunla vurulmak daima afiyette olacağına, saygınlık göreceğine, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurşunla ayaktan vurulmak pek çok kişinin hayatını kurtaracağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına delalettir.

Rüyada kolundan kurşunla vurulmak yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada başından kurşunla vurulmak büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına, makama ve rızka sahip olacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada göğsünden kurşunla vurulmak yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurşunla göğsünden vurulmak eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurşunla başından vurulmak her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine delalet eder.

Rüyada kurşunla kafadan vurulmak mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments