Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudunda kurşun görmek

Rüyada vücudunda kurşun görmek

Rüyada vücudunda kurşun görmek istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, düşmanlarımızı alt etmeye, geri planda kalacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine işarettir.

Rüyada vücudunda kurşun gördüyseniz:

  • Sizden yardım isteyen kişiler olabilir.

Rüyada vücudunda kurşun görmek bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vücuttan kurşun çıkarmak atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına işaret eder.

Rüyada vücudunda kurşun yarası görmek üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, küslükleri gidereceğine rivayet eder.

Rüyada vücudundan kurşun çıkarmak umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada vücutta kurşun görmek uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına işarettir.

Rüyada ayağına kurşun yemek yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, arabalara ve topraklara sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada havaya kurşun sıkmak ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, güzel bir yola çıkılacağına delalet eder.

Rüyada kurşun ve silah görmek rakiplerin her konuda fark atacağına, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments