Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada doktor eldiveni görmek

Rüyada doktor eldiveni görmek

Rüyada doktor eldiveni görmek keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına işarettir.

Rüyada doktor eldiveni gördüyseniz:

  • Diğer kişilerin problemleriyle uğraşmak veya eksiklerini kapatmak hayatınızın önemli bir zaman dilimini harcamanız anlamına geliyor olabilir.

Rüyada doktor eldiveni takmak daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada doktor eldiveni görmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine delalettir.

Rüyada siyah deri eldiven görmek aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, iş hayatında çok zarar edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yünlü eldiven görmek üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına, yeni işlere girişileceğine, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine işarettir.

Rüyada gelinlik eldiveni görmek kalp kırmaya, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, kişinin sıkıntıların artacağına yorulmaktadır.

Rüyada pembe eldiven görmek şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, düştüğü zor durumdan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada beyaz eldiven giymek hayırlı yollara gireceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına inanılır.

Rüyada gelinlik eldiveni giymek büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments