Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada diyarbakır surlarını görmek

Rüyada diyarbakır surlarını görmek

Rüyada diyarbakır surlarını görmek çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, kendisinden hayır beklenemeyen dosta, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada diyarbakır surlarını gördüyseniz:

  • Başlangıcından itibaren kıyafetine kadar, katılmak istediğiniz bir macerayı destekleyen kişiler olabilir veya bilgeliğinizi ya da zekanızı takdir edebilirler.

Rüyada diyarbakır surlarını görmek işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada diyarbakıra gitmek elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine delalet eder.

Rüyada diyarbakır görmek kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına inanılır.

Rüyada beyaz araba surmek onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına delalet eder.

Rüyada surdan atlamak sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada surlar görmek gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada suriyeyi görmek duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, hayırlı kapılar açılacağına delalettir.

Rüyada sur kapısı görmek elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments