Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suriyeyi görmek

Rüyada suriyeyi görmek

Rüyada suriyeyi görmek deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine işaret eder.

Rüyada suriyeyi gördüyseniz:

  • Şu an birşey söylemezseniz, ileride bir beklenti içerisine giremezsiniz.

Rüyada sur üflendiğini görmek herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kale sur görmek tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına işaret eder.

Rüyada suriyeyi görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, hem itibar edineceğine, kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sur sesini duymak bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, işlerin çok iyiye gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada diyarbakır surlarını görmek sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine, evindeki huzurun bozulacağına alamet eder.

Rüyada tarihi sur görmek huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına işaret eder.

Rüyada survivor görmek maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine rivayet eder.

Rüyada sur sesi duymak dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına, yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments