Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada surdan atlamak

Rüyada surdan atlamak

Rüyada surdan atlamak toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hastalıklarının düzeleceğine, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, hane halkı ile tartışma yaşayacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, müjdeli bir haber alacağına delalet etmektedir.

Rüyada surdan atlamak gördüyseniz:

  • Karşı karşıya kalabileceğiniz olaylarla başa çıkmanız gerekebilir.

Rüyada surdan atlamak rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada suriye görmek kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kale sur görmek rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, elindekileri kaybedeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine işaret eder.

Rüyada surlara tırmanmak aldığı borçların katbekat artacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine alamet eder.

Rüyada sur üflendiğini görmek hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, iyi bir zanaatkar olunacağına delalet eder.

Rüyada survivor görmek hayır işleri yapacağına, ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine inanılır.

Rüyada sur sesi duymak bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada sur kapısı görmek kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, başının derde gireceğine, bereketin ve verimin olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments