Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada surlar görmek

Rüyada surlar görmek

Rüyada surlar görmek insanların birbirine kenetleneceğine, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, refaha erişileceğine, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada surlar gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda olumlu değişiklikler yapmanızı sağlayacak fikirleriniz olabilir.

Rüyada surlara tırmanmak istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına inanılır.

Rüyada surlara çıkmak yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, başarılar elde edileceğine, bereketli işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada survivor görmek aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz araba surmek kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tarihi sur görmek geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine işarettir.

Rüyada sur sesini duymak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına tabir olunur.

Rüyada sur görmek haneden birinin ayrılacağına, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine delalet eder.

Rüyada eski sur görmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments