Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada diyarbakıra gitmek

Rüyada diyarbakıra gitmek

Rüyada diyarbakıra gitmek girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada diyarbakıra gitmek gördüyseniz:

  • Hayatınıza maddi, manevi dengeler kazandırmaya çabalayın.

Rüyada diyarbakıra gitmek o kişiyle güzel günler geçireceğine, ilim ve irfan sahibi olunacağına, karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada diyarbakır görmek ferahlığa çıkacağına, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada diyarbakır surlarını görmek işlerin düzeleceğine, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına tabir olunur.

Rüyada oturmaya gitmek sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedinin peşinden gitmek büyük bir gelir toplayacağına, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada köye gelin gitmek yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına delalettir.

Rüyada malatyaya gitmek sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşlarla tatile gitmek kurulu düzeninin devam edeceğine, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, haksızlık yapmayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments