Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada diyarbakır görmek

Rüyada diyarbakır görmek

Rüyada diyarbakır görmek bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, kötü kimselerle karşılaşamayacağına alamet eder.

Rüyada diyarbakır gördüyseniz:

  • Gerçekten doğru noktalara değiniyorsunuz.

Rüyada diyarbakır surlarını görmek maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına yorulur.

Rüyada diyarbakır görmek sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına işarettir.

Rüyada diyarbakıra gitmek yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments