Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişte yara görmek

Rüyada dişte yara görmek

Rüyada dişte yara görmek kısa sürede evlat sahibi olacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, sevilen birinin geleceğine, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada dişte yara gördüyseniz:

  • Bazı sorunlarla boğuşmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada diş etinde yara görmek sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine işaret etmektedir.

Rüyada dişte yara görmek hayatına bakacağına, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine delalet eder.

Rüyada sırttan yaralanmak insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine yorulur.

Rüyada göbekte yara görmek geçim sıkıntısı çekeceğine, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına tabir olunur.

Rüyada kafada büyük yara görmek daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına inanılır.

Rüyada memesinde yara görmek kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini yara içinde görmek hak ve din yolunu bırakacağına, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına yorulur.

Rüyada birini yaralandığını görmek ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan rüya sahibinin huzurlu olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments