Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini yara içinde görmek

Rüyada birini yara içinde görmek

Rüyada birini yara içinde görmek korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına alamet eder.

Rüyada birini yara içinde gördüyseniz:

  • Size bazı tavsiyelerde ya da yardımlarda bulunmak için sabırsızlanan kişiler olabilir.

Rüyada vücudu yara içinde görmek yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına alamet eder.

Rüyada burun içinde yara görmek kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, sağlıklı bir kişi olmaya, masa başı bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada birini yara içinde görmek alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine, çok daha büyük adımların atılacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada saçının içinde yara görmek kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, esenlik bulacağına, rahata ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzünün yara içinde olduğunu görmek hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağzın içinde yara görmek yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine delalet eder.

Rüyada el içinde yara görmek sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına işaret eder.

Rüyada ağız içinde yara görmek düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments