Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada diş etinde yara görmek

Rüyada diş etinde yara görmek

Rüyada diş etinde yara görmek kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, sıkıntılara neden olacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, anne baba duasının alınacağına inanılır.

Rüyada diş etinde yara gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizden şüphe duyan kişileri haksız çıkartmalısınız.

Rüyada diş etinde yara görmek sorunların çözüm bulacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine delalettir.

Rüyada dişte yara görmek iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine delalet eder.

Rüyada diş eti hastalığı görmek sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine, çok büyük kısmetler elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada dişten et çıkarmak sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine tabir olunur.

Rüyada diş etini kesmek dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, yarınları için isabetli kararlar alacağına alamet etmektedir.

Rüyada diş etlerinin çekildiğini görmek iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada diş arasında et görmek karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada dişlerini tedavi ettirmek duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments