Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini yaralandığını görmek

Rüyada birini yaralandığını görmek

Rüyada birini yaralandığını görmek çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, güç ve kudret sahibi olacağına, konforlu ve rahat hale geleceğine, oldukça kazançlı işler yapacağına, rüya sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, büyük sıkıntılar yaşanacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına alamet eder.

Rüyada birini yaralandığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle yüzleşmekten kaçınmalısınız.

Rüyada çocuğunun yüzünde yara görmek maddi kayıpların olacağına, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünü yara bere içinde görmek kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına işaret eder.

Rüyada boynundan yaralandığını görmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine yorulur.

Rüyada koldan yaralanmak elinin darlaşacağına, umutlarının da tükeneceğine, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin birinin yaralandığını görmek pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada biri tarafından yaralanmak dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sırtında bıçak yarası görmek güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada bacağının yara olduğunu görmek canının derdine düşeceğine, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments