Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafada büyük yara görmek

Rüyada kafada büyük yara görmek

Rüyada kafada büyük yara görmek yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, çok zor şeylerle karşılaşacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine işarettir.

Rüyada kafada büyük yara gördüyseniz:

  • Stresli durumlarla başa çıkabilmek için sevdiğiniz kişilerle vakit geçirmenizde fayda var.

Rüyada kafada büyük yara görmek sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kafa derisinde yara görmek şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kafasının yara olduğunu görmek üst bir mevkiye terfiye alınacağına, sıkıntılarının artacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kafasında yara çıktığını görmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kafamda yara görmek bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, kazancının bereketleneceğine, kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına delalettir.

Rüyada başkasının kafasında yara görmek dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, verimliliğinin artacağına, zararların günden güne artacağına işaret eder.

Rüyada kafasından yaralanmak sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına delalettir.

Rüyada kafası yaralanmak atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına, ekmeğine leke süreceğine, karşısına yeni imkanlar çıkacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments