Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırttan yaralanmak

Rüyada sırttan yaralanmak

Rüyada sırttan yaralanmak kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, kötü günler için daima kenarda para tutacağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve rüya sahibine dua edeceğine, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada sırttan yaralanmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, sağlığınızı veya duygu durumunuzu ilgilendiren konuları tekrar gözden geçirmeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada sırtımda yara görmek yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine alamet eder.

Rüyada sırt yarası görmek yeni başlangıçların yapılacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada ölünün sırtında yara görmek yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, yaşamdan istediklerini alacağına, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunun sırtında yara görmek yaşanan kötü durumların düzeleceğine, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, kısaysa da ömrün kısa süreceğine delalet eder.

Rüyada silahla sırtından yaralanmak sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına, de zenginliğe kavuşacağına alamet eder.

Rüyada sırtında yara görmek zenginlik ve bolluk içinde olacağına, kazancından başkalarına da vereceğine, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada sırtından yaralanmak hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, zararların üst üste geleceğine, büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sırtta yaralar görmek para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, sadaka ya da zekat vereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments