Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada memesinde yara görmek

Rüyada memesinde yara görmek

Rüyada memesinde yara görmek sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, iş hayatında değişiklik yapacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına işarettir.

Rüyada memesinde yara gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiyi planlarınıza dahil etmek için gayret gösterebilirsiniz.

Rüyada memesinde yara görmek elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, yürek yakan biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada memenin yara olduğunu görmek içinin kıpır kıpır olacağına, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına tabir olunur.

Rüyada memede yara görmek o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine tabir olunur.

Rüyada memeden kan aktığını görmek âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına delalettir.

Rüyada komşunun memesini görmek işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına işaret eder.

Rüyada kendi memesinden süt sağdığını görmek maddi durumun düzeleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına delalettir.

Rüyada keçi memesi görmek vefakar bir insan olunacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine delalettir.

Rüyada bir başkasının memesini görmek çok büyük paralar kazanılacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments