Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin vücudunun küçüldüğünü görmek

Rüyada birinin vücudunun küçüldüğünü görmek

Rüyada birinin vücudunun küçüldüğünü görmek samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına, maddi olanakların artacağına, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin vücudunun küçüldüğünü gördüyseniz:

  • İnsani yardımlar veya geçmişte yapılan hatalar yeni şeyler öğrenmenizi sağlıyor.

Rüyada birinin vücudunun küçüldüğünü görmek aile saadetinin de artacağına, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyüyüp küçülmek zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, zor günlerin yaşanacağına delalettir.

Rüyada ellerinin küçüldüğünü görmek maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına alamet eder.

Rüyada göğsünün küçüldüğünü görmek önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine, sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, rahat nedir öğreneceğine işaret etmektedir.

Rüyada küçüldüğünü görmek göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yaşça küçüldüğünü görmek sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, bahtının ve geleceğinin açık olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kimsenin küçüldüğünü görmek endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, düşkün kimselerin yardımına koşacağına, kazancının çok daha fazla olacağına delalettir.

Rüyada insanın küçüldüğünü görmek kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments