Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnunun küçüldüğünü görmek

Rüyada burnunun küçüldüğünü görmek

Rüyada burnunun küçüldüğünü görmek sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada burnunun küçüldüğünü gördüyseniz:

  • Bardağın dolu tarafına odaklanın.

Rüyada burnun küçüldüğünü görmek aklına giren şeytana uyacağına, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, işlerinde yeni bir sayfa açacağına alamet eder.

Rüyada burnunun küçüldüğünü görmek halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözünün küçüldüğünü görmek çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine, işinde istediği başarıyı elde edeceğine, böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına yorulur.

Rüyada gözlerinin küçüldüğünü görmek çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına inanılır.

Rüyada insanın küçüldüğünü görmek ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Rüyada gözlerin küçüldüğünü görmek hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada göğsünün küçüldüğünü görmek bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, para sıkıntısının olmayacağına, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğun küçüldüğünü görmek içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine, kazalara ve belalara yakın duracağına, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments