Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişlerini eksik görmek

Rüyada dişlerini eksik görmek

Rüyada dişlerini eksik görmek hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kurtulmak ve normal hayatına dönmek için profesyonel bir yardım alması gerektiğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına inanılır.

Rüyada dişlerini eksik gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizle bazı fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz.

Rüyada dişleri eksik görmek eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına inanılır.

Rüyada dişlerinin eksik olduğunu görmek bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına delalet eder.

Rüyada eksik diş görmek belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına delalet eder.

Rüyada dişlerini eksik görmek maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada eksik uzuv görmek verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, hayra ve esenliğe delalet eder.

Rüyada eksik basamak büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada ezanı eksik okumak işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına işaret etmektedir.

Rüyada parmaklarını eksik görmek zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments