Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ezanı eksik okumak

Rüyada ezanı eksik okumak

Rüyada ezanı eksik okumak sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına yorulur.

Rüyada ezanı eksik okumak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler fikirlerinizdeki derinliği veya bilgeliği göremeyebilirler.

Rüyada ezanı eksik okumak uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine tabir olunur.

Rüyada kuranı eksik okumak yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, her geçen gün sorunların artacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına işaret eder.

Rüyada eksik para üstü almak mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına alamet etmektedir.

Rüyada dişinin eksik olduğunu görmek zorlukları teker teker aşacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada eksik para görmek kazançlı çalışmalar yapılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına işaret etmektedir.

Rüyada eksik maaş almak hayatının da kolaylaşacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eksik uzuv görmek başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, yeni bir makama sahip olunacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına delalet eder.

Rüyada dişleri eksik görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments