Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmaklarını eksik görmek

Rüyada parmaklarını eksik görmek

Rüyada parmaklarını eksik görmek uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, aile içinde huzurunun yerinde olacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada parmaklarını eksik gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmak için birkaç basamak yükselebilirsiniz.

Rüyada eksik parmak sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayak parmağını eksik görmek kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına, huzurlu bir insan olacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada parmaklarını eksik görmek darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada parmakları eksik görmek sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine inanılır.

Rüyada kuranı eksik okumak kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada eksik etek giymek yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, rüya sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine yorulur.

Rüyada eksik para üstü almak makama ve rızka sahip olacağına, düşmanlarla beraber oturmaya, bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada dişi eksik görmek maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, can sıkıntısının sona ereceğine, zenginlik elde edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments