Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişlerinin eksik olduğunu görmek

Rüyada dişlerinin eksik olduğunu görmek

Rüyada dişlerinin eksik olduğunu görmek alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, sabırla hayatına devam edeceğine, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, yeni iş kapılarının açılacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada dişlerinin eksik olduğunu gördüyseniz:

  • Belli plan, iş birliği, anlaşma veya düzenlemelere dahil olma konusunda normalin çok üzerinde bir hıza ulaşmış olabilirsiniz.

Rüyada dişlerini eksik görmek içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada eksik diş görmek zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, huzur ve mutluluk bulacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada dişleri eksik görmek kendisi için mal mülk alacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına alamet eder.

Rüyada dişlerinin eksik olduğunu görmek rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, kazanç ve kar getireceğine işaret eder.

Rüyada ayak parmağını eksik görmek atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına yorulur.

Rüyada eksik maaş almak çareyi başka yerlerde arayacağına, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine rivayet eder.

Rüyada eksik namaz kılmak insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, iş hayatındaki başarılarının artacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada namazı eksik kılmak beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, şansın ve bahtının da açılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments