Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eksik diş görmek

Rüyada eksik diş görmek

Rüyada eksik diş görmek çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, hastalıklarının son bulacağına işaret eder.

Rüyada eksik diş gördüyseniz:

  • Dış faktörler veya abartılı söz, tavır ya da davranışlar nedeniyle yanlış yönde düşünebilir veya yanlış yöne ilerleyebilirsiniz.

Rüyada dişlerinin eksik olduğunu görmek eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada eksik diş görmek kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, kurulu düzenin yıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada dişlerini eksik görmek kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, büyük sorunların çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada dişleri eksik görmek fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada eksik namaz kılmak bazı pişmanlıklar yaşayacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada abdesti eksik almak sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada eksik uzuv görmek büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine delalettir.

Rüyada eksik maaş almak işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments