Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eksik uzuv görmek

Rüyada eksik uzuv görmek

Rüyada eksik uzuv görmek herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, rahat bir döneme gireceğine, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine, en çetin zorlukların aşılacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada eksik uzuv gördüyseniz:

  • İki çok cazip olmayan alternatif arasında bir seçim yapmanız gerekiyor.

Rüyada eksik uzuv görmek düze çıkacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, ilim ve irfan sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada insan uzuvları görmek iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, işlerini hafifleteceğine, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzuv kopması görmek ağız tadından olacağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına delalettir.

Rüyada uzuv kesmek kudretinin yerine geleceğine, elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine, zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine delalettir.

Rüyada uzuv görmek hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine alamet eder.

Rüyada kopmuş uzuv görmek rızkından olacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine inanılır.

Rüyada hayvan uzuvları görmek ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, ekmeksiz kalacağına tabir olunur.

Rüyada uzuv kaybı görmek huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments