Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eksik basamak

Rüyada eksik basamak

Rüyada eksik basamak kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, verimliliğinin de artacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, kazançlarının gittikçe azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada eksik basamak gördüyseniz:

  • Sizi engellemek isteyen kişiler veya olaylar söz konusu olsa da siz yapmak istediklerinizi yapın.

Rüyada eksik basamak emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine yorulur.

Rüyada merdiven basamağı inmek eğlenceli şekilde yaşayacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına delalet eder.

Rüyada basamak inmek çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, solan yüzünün güleceğine, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada merdiven basamaklarından inmek hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına delalet etmektedir.

Rüyada merdiven basamakları çıkmak o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, büyük bir işe kavuşacağına inanılır.

Rüyada taş basamak kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada merdiven basamağında oturmak zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine yorulur.

Rüyada merdiven basamağı çıkmak onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına, şansın ve kısmetin açılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments