Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişleri eksik görmek

Rüyada dişleri eksik görmek

Rüyada dişleri eksik görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, sevip saydığı bir birey olunacağına inanılır.

Rüyada dişleri eksik gördüyseniz:

  • Ufukta aşk ya da sevgi dolu ilişkiler var.

Rüyada eksik diş görmek şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, şeytanın aklına uyacağına delalettir.

Rüyada dişlerini eksik görmek tartışmalı bir işe girileceğine, eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dişlerinin eksik olduğunu görmek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada dişleri eksik görmek ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada namazı eksik kılmak uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada eksik para üstü almak yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına inanılır.

Rüyada eksik para görmek hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına delalet eder.

Rüyada eksik abdest almak kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments