Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişleri yutmak

Rüyada dişleri yutmak

Rüyada dişleri yutmak elini eteğini hayattan çekeceğine, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına tabir olunur.

Rüyada dişleri yutmak gördüyseniz:

  • Belli konuların tekrar ele alınması ya da belli düzenlemeler yapılması gerekebilir.

Rüyada takma diş yutmak işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, hataların düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada dişleri yutmak huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, kavgaların biteceğine işaret eder.

Rüyada dişlerini yutmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada diş yutmak yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, ekmeğini alın teri ile kazanacağına delalettir.

Rüyada düğme yutmak anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına delalet etmektedir.

Rüyada cam kırıklarını yutmak ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine tabir olunur.

Rüyada sigara külü yutmak ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, onlarla gönül birliği edeceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada yılan yutmak çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments