Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam kırıklarını yutmak

Rüyada cam kırıklarını yutmak

Rüyada cam kırıklarını yutmak atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, günahlarına tövbe edeceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, ticaretinin ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada cam kırıklarını yutmak gördüyseniz:

  • Herkes her şeyi öğrendikten sonra kendinizi suçlu hissetmeden ilerleyebilirsiniz.

Rüyada kırık cam yutmak hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, çok yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada cam kırıklarını yutmak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, haksızlıkların ortadan kalkacağına, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada cam kırığı yutmak hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, borçlanılacağına delalet eder.

Rüyada cam kırıkları yutmak sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cam parçası yutmak kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına inanılır.

Rüyada cam yutmak ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine inanılır.

Rüyada evin camlarını kırık görmek gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, seçkin bir eleman haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yerde cam kırıkları görmek bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments