Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada diş yutmak

Rüyada diş yutmak

Rüyada diş yutmak yapılan planların alt üst olacağına, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, hedeflerine ulaşacağına, ailesini kaybedeceğine, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, eğitim konusunda bir adım atılacağına inanılır.

Rüyada diş yutmak gördüyseniz:

  • Aradığınız yardımı bulamayabilirsiniz veya diğerlerinin işten kaçmaları veya sorumluluklarından bir haber olmaları sizi rahatsız edebilir.

Rüyada dişlerini yutmak daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine rivayet eder.

Rüyada takma diş yutmak bereketin artacağına, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada dişleri yutmak işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, sorunların artacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada diş yutmak sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pirinç yutmak girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, keyfinin olmayacağına yorulur.

Rüyada hamam böceği yutmak işlerin sürekli artacağına, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada kedi kılı yutmak bereketin ve verimin çoğalacağına, faturalarını ödeyemez olacağına, onlar sayesinde kalkınacağına alamet etmektedir.

Rüyada dil yutmak kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, konferans ve seminerlere katılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments